Kunstgebit door een professional laten aanbrengen

Als je een kunstgebit wilt laten aanbrengen of wilt laten repareren dan wil je natuurlijk geholpen worden door een professional die hier al jaren lang ervaring mee heeft. De juiste hulp kunt u vinden bij tandprothetische praktijk van der Kooi. Hier wordt u volledig ontzorgt en geholpen door gediplomeerd personeel met maar liefst 25 jaar ervaring op het gebied van het repareren van een kunstgebit. De meeste reparaties worden bovendien vergoed door uw verzekeraar waardoor u er met een gerust hart gebruik van kunt maken.

Controleer uw kunstgebit regelmatig

Het is niet alleen verstandig om een kunstgebit regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden. Controleer deze ook regelmatig op beschadigingen. Dan bent u er altijd op tijd bij. Wij voeren dagelijks reparaties aan mensen een kunstgebit uit en hebben daar dus de nodige ervaring in. Moet uw kunstgebit gerepareerd worden? Neem contact op met tandprothetische praktijk van der Kooi.

Een reparatie aan het kunstgebit laten uitvoeren

Het grote voordeel is dat wij de reparaties aan het kunstgebit niet alleen professioneel voor u uitvoeren, het gaat ook nog eens razendsnel. Wij voeren deze reparaties namelijk dagelijks uit, u kunt zelfs langskomen zonder afspraak. De reparatie kan in sommige gevallen zelfs uitgevoerd worden terwijl u aan het wachten bent, het duurt gemiddeld maar een half uur om een reparatie aan het kunstgebit uit te voeren, dit is uiteraard wel afhankelijk van wat er precies gerepareerd moet worden.

Tandprotheses worden ook uitgevoerd door specialisten

Wij zijn niet alleen de specialist op het gebied van reparaties aan kunstgebitten. Ook op het gebied van tandprotheses kunt u bij ons terecht. in Leeuwarden en in Dokkum kunt u terecht om u te laten helpen met verschillende soorten tandprotheses. Advies is natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend, wij helpen u graag zodat u zonder klachten gebruiken maken van uw gebitsprothese.